Sloopwerken

Circulair sinds 1953.

Kamphuis is al sinds 1953 een groeiend sloop- en saneringsbedrijf. Het is een écht familiebedrijf met een ruime ervaring in onder andere diverse, circulaire, sloopwerken.

Hoe wij al meer dan 65 jaar circulair slopen.

In 1953 werden door ons de eerste boerderijen volledig gedemonteerd en vrijgekomen materialen verkocht. Hergebruik was toen al vanzelfsprekend, nu wordt daarvoor de term circulair slopen gebruikt, iets wat bij ons al jaren expertise is. De standaard is dan ook circulair en efficiënt slopen en demonteren van materialen en objecten - zoveel mogelijk op locatie - door onze mensen en erkende verwerkers.

Als Kamphuis delen wij de visie van een nieuwe toekomst in de circulaire sloop. Met onze jarenlange ervaring, ondernemende mentaliteit en het gebruik van passend materieel vinden wij overal een oplossing voor! Vakkundig, efficiënt en “zoals afgesproken”, dat is waar je ons op kunt vertrouwen.

Nog een stapje verder gaan?

Met Omgekeerd Bouwen zetten we een extra stap met behulp van een uitgebreide inventarisatie voorafgaand aan de demontage en sloop. Hierbij worden alle materialen op waarde geschat en gerangschikt in verkoop, hergebruik of recycling. Zo kan ook een werkbare demontage planning worden gecreëerd en actief worden gestuurd in het doorvoeren, verkopen en afnemen van de materialen. Omgekeerd Bouwen bezit over een fysieke en online marktplaats om op grote schaal, een tweede leven te bieden aan de vrijgekomen materialen. Bij het zorgvuldig uitvoeren van de waardescan kunnen uitstoot en productiekosten tot een minimum worden beperkt. Benieuwd naar verdere voordelen en mogelijkheden? We vertellen je graag meer!

Werkwijze
Hoe wij al meer dan 65 jaar circulair slopen.

Totaalsloop

Veilig en efficiënt complete objecten verwijderen is al meer dan een halve eeuw ons dagelijks werk. Met de juiste combinatie van mens en materieel als grootste kracht, kunnen we alles verwijderen. Kamphuis gaat geen uitdaging uit de weg en komt altijd de gemaakte afspraken na. Met gepaste trots bedwingen we de hoogste berg, maar nooit zomaar met de spreekwoordelijke beuk erin. We houden van inventarisatie tot oplevering het overzicht en communiceren dit op een heldere en alerte wijze. Want wat ons betreft is vakkundig en veilig slopen een nauw samenspel tussen mens en machine, tussen u en ons.

Renovatiesloop

Bij renovatiesloop vindt hergebruik van de basis van een gebouw plaats. Het gebouw wordt zorgvuldig gestript om later te kunnen worden herbouwd. Zo kan een bouwwerk worden aangepast aan de wensen van de gebruiker. Renovatiesloop vraagt als vanzelfsprekend om een een andere aanpak. De materialen die geschikt zijn voor hergebruik moeten immers met uiterste zorgvuldigheid gedemonteerd en bewaard worden. Door de vooraf gemaakte inventarisatie kan een werkbare planning worden opgesteld. Met daarbovenop een heldere communicatie, zowel tussen de collega’s als met de opdrachtgever, kunnen wij al jaren “doen wat we beloven”.

Elektrisch Slopen

Het is bijna niet meer weg te denken uit de sloop- en bouwwereld; elektrisch aangedreven machines en materieel. Natuurlijk kunnen wij deze wensen in een sloopwerk ook realiseren.

Naast de voordelen van duurzaam slopen, zorgt elektrisch aangedreven materieel ook voor een geluid- en trillingsarme omgeving. Dit zorgt ervoor dat wij efficiënt kunnen werken in elke omgeving! Benieuwd naar de mogelijkheden voor elektrisch slopen, neem eens contact met ons op!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat de kosten zijn van uw vraagstuk? Persoonlijk contact staat bij ons voorop en we kijken graag samen naar de mogelijkheden. Het is mogelijk om vrijblijvend en kosteloos een offerte aan te vragen: stuur ons een mailtje (calculatie@kamphuissloopwerken.nl) met uw wensen en gegevens en wij nemen contact met u op! Natuurlijk mag u ons ook altijd bellen (0541 670 284).

Verstuur mail

Stikstofberekening

Ook voor sloopprojecten zal steeds vaker aangetoond moeten worden dat de sloopwerkzaamheden geen toename van de stikstofneerslag veroorzaken op Natura 2000-gebieden. Aan de hand van gebruiks specificaties van het te gebruiken materieel kan dit met het rekenprogramma “AERIUS calculator” worden berekend. Wij kunnen deze berekening in de meest voorkomende gevallen voor uw project uitvoeren. Benieuwd geworden? Voor meer informatie klik op onderstaande button.

1 van 3

Contact

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Voor meer informatie, opmerkingen of vragen kunt u dan ook vrijblijvend contact opnemen.

Contact

Werken bij Kamphuis

Geloof jij ook dat alles opgelost kan worden als je nergens voor wegloopt? Ben jij het type dat verantwoordelijkheid neemt in je werk en je aan je woord houdt? Bekijk onze vacatures!

Vacatures

Certificering

Kamphuis beschikt over alle certificaten, benodigd om iedere opdracht volgens de voorschriften van de wet uit te voeren.

Certificering
Kamphuis

Vijfhoek Oldenzaal

Bekijk referentie