Asbestsanering

Veilig en vakkundig.

Kamphuis is al sinds 1953 een groeiend sloop- en saneringsbedrijf. Het is een écht familiebedrijf met een ruime ervaring in asbest- en bodemsaneringen.

Asbestsanering is precisiewerk.

Asbestsanering is precisiewerk.

En dat nemen we graag uit handen. Een veelomvattend proces, waarvoor strenge veiligheidseisen gelden. Wij zijn al sinds 1997 in het bezit van het procescertificaat asbest en voldoen daarmee aan alle wettelijke voorschriften. Elke dag staan ca. 10 ervaren en opgeleide asbestsaneringsploegen klaar die in elk bouwwerk zorgvuldig het asbestprobleem weten op te lossen. Altijd met het oog op de veiligheid voor mens en omgeving.

Het verwijderen van asbest en sloopwerkzaamheden gaan vaak hand-in-hand. Onze medewerkers zijn op elkaar ingespeeld en kunnen dan ook tijdens de verschillende werkzaamheden vertrouwen op elkaars ervaring en deskundigheid. We zullen dan ook vooruit denken, meedenken en helder communiceren! Zo kunnen we een veilig en schoon resultaat creëren!


Certificering

Werkwijze

Werkwijze

Asbestvezels kunnen met name bij inademing gezondheidsrisico’s veroorzaken. Daarom zijn er strenge veiligheidseisen en bedrijfs- en persoonscertificeringen ingesteld, waar Kamphuis en het personeel aan voldoen. Omdat onze specialistische teams dagelijks met asbest werken, zorgen wij voor een veilige werkomgeving ondersteund met de best beschikbare uitrusting om de asbesthoudende materialen zo veilig mogelijk voor u te verwijderen.

De saneringsploeg bestaat uit minimaal één Deskundig Toezichthouder Asbestsloop (DTA’er) en één Deskundige Asbest Verwijderaar (DAV’er). In elke fase van het proces kan een beroep op ons worden gedaan. Met ons specialistische team gaan wij geen uitdaging uit de weg. Ook bij vrijgekomen asbest als gevolg van calamiteiten als brand of instorting helpen wij u graag om de veiligheid te waarborgen!

1 van 4

Contact

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Voor meer informatie, opmerkingen of vragen kunt u dan ook vrijblijvend contact opnemen.

Contact

Werken bij Kamphuis

Geloof jij ook dat alles opgelost kan worden als je nergens voor wegloopt? Ben jij het type dat verantwoordelijkheid neemt in je werk en je aan je woord houdt? Bekijk onze vacatures!

Vacatures
Kamphuis

Brand kruidentuin Geesteren

Bekijk referentie