Shop-in-Shop

...Want nieuw is zo ouderwets!

Tweedehands producten en bouwmaterialen, afkomstig van de sloop, die nog perfect zijn voor een tweede leven vind je nu in onze shop-in-shop. Samen met kringloopbedrijf de Beurs laten we zien dat nieuw écht ouderwets is! Kom eens langs om inspiratie op te doen of laat je verassen door alle producten die uit voorraad beschikbaar zijn!

Leer & Inspireer, maar doe vooral!

Bij Omgekeerd Bouwen demonteren wij de materialen afkomstig van de sloop en maken ze gereed voor een tweede leven. Deze tweedehands bouwmaterialen en producten zijn vanaf nu ook te koop of te bekijken in onze fysieke winkel in Kringloopbedrijf de Beurs aan de Marconistraat 2 in Tubbergen; onze eigen shop-in-shop dus! Je kunt hier inspiratie opdoen, maar er zijn ook producten direct voor verkoop beschikbaar. We laten je graag zien hoe mooi tweedehands producten zijn en wat je er allemaal met onze tweedehands materialen kunt creëren... want nieuw is écht niet altijd beter!

Leer & Inspireer, maar doe vooral!

Waar denken, doen en durven samenkomt!

We delen ons pand én onze gedachte met Kringloopbedrijf de Beurs; want beide zien we potentie in afgedankte materialen en producten! Net als bij de Beurs varieert ook ons aanbod elke dag, want elk sloopwerk is anders en geen product is hetzelfde. Deze unieke producten zijn te koop in onze winkel, maar natuurlijk laten we ook de producten zien die in grote oplages beschikbaar zijn. Want zelfs isolatiemateriaal, plafondplaten, vloerdelen, tegels of glazen panelen worden zorgvuldig gedemonteerd uit een pand. We laten niet alleen zien wàt er te koop is, we laten je ook zien wat je ermee kunt doen! Alles voor je duurzame bouw of verbouw project vind je dus bij ons! Om je een idee te geven, de volgende tweedehands bouwmaterialen zijn vrijwel altijd in grote oplages beschikbaar!

  • Isolatiemateriaal (in verschillende diktes)
  • Hout (verschillende soorten, maten, (on)geschaafd)
  • Vloertegels

Maar ook producten die je kunt gebruiken, hebben we gecategoriseerd in:

  • Elektronica: smeltveiligheid (stoppen), schakelmateriaal, contactdozen etc.
  • Sanitair: (professionele) badkamer accessories, kranen, wastafels, toiletpotten, spiegels etc.
  • Sport: basketbal rekken, tribunes, maar ook unieke stuks als bijvoorbeeld een airhockey tafel.
  • Deuren: binnen- en buitendeuren in diverse materialen
  • Brandveiligheid: diverse soorten brandblussers, informatieborden etc.

Daarnaast hebben we een leer&inspireer hoek: want alleen ga je misschien sneller, maar alleen samen kom je verder. Laat hier vooral je ideeën achter of vind hier je handy-man om je klus te klaren!

Waar denken, doen en durven samenkomt!

Belangrijke informatie

De buren hebben nog veel meer moois.

Onze fysieke winkel vind je aan de Marconistraat 2 in Tubbergen; dit is tegenover ons kantoorpand met werkplaats aan de Galvanistraat 4 in Tubbergen. Wil je dus een kijkje nemen, inspiratie op doen of direct (kleine) producten aanschaffen? Dan kun je terecht in onze shop-in-shop in Kringloopbedrijf de Beurs aan de Marconistraat 2. Check voor de openingstijden de website van de Beurs via onderstaande knop.

Heb je een afspraak met ons? Kom je grote oplages producten ophalen die je hebt besteld in de winkel of via marktplaats? Dan kun je terecht aan de Galvanistraat 4 van maandag t/m vrijdag van 7:30 - 16:30 uur en op zaterdag van 8:00 - 14:00 uur. Ben je toch op het verkeerde adres? Geen probleem, je bent zo aan de overkant!

Belangrijke informatie

Opschrijven in plaats van afschrijven

Opschrijven in plaats van afschrijven

Met Omgekeerd Bouwen klimmen we zo hoog mogelijk op de circulaire ladder. Voordat we een bouwwerk gaan slopen, doen we een uitgebreide inventarisatie en verdelen de producten of materialen onder in: verkoop, hergebruik of recycling. Kortom, een werkwijze van opschrijven in plaats van afschrijven! De producten of materialen die we indelen voor verkoop vind je nu niet langer alleen op onze marktplaats, maar zijn ook te koop of te bekijken in onze fysieke winkel! Wil je meer lezen over onze werkwijze? Klik dan op onderstaande knop.

Werkwijze