Over ons en ons team

De juiste combinatie van mens en materieel

Sinds 1953 is Kamphuis een erkende speler in de sloop- en saneringsbranche. Wij willen opdrachtgevers bijstaan in al hun vraagstukken op het gebied van sloop, asbest- en bodemsanering en circulariteit. Dit doen we op een wijze waarbij we onze kernwaarden niet uit het oog te verliezen: veilig, betrouwbaar en kwaliteit, alles vanuit een Twentse nuchterheid.

Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering is een regionaal sloop- en saneringsbedrijf met vestigingen in Reutum, Tubbergen en Enschede. Het hoofdkantoor is gevestigd in Reutum. Dagelijks werken we met circa negentig mensen. De kracht van ons bedrijf ligt in het doortastend oplossen van sloop- en saneringsvraagstukken. Dit doen we voor aannemers, woningbouwcorporaties, overheden, ontwikkelaars, particulieren en bedrijven in hoofdzakelijk het oosten van het land. De juiste combinatie van mens en machine is daarbij onmisbaar. Een goede onderlinge band, heldere communicatie en doen wat we hebben afgesproken vormen de basis van onze dienstverlening. Al ruim 65 jaar gaan wij geen uitdaging uit de weg en geloven we dat alles op te lossen is!

Ondernemersprijs

In 2019 mochten wij vol trots de Ondernemersprijs Gemeente Tubbergen in ontvangst nemen. Een waardering namens de gemeente die jaarlijks wordt uitgereikt aan een ondernemer uit de gemeente Tubbergen. Wij kregen de prijs voor ondernemer van het jaar tijdens een feestelijke avond, waar we ook kennis maakten met de andere toppers uit de gemeente. Een hele mooie prijs en een ontzettende eer, vooral om het feit dat wij genomineerd waren door ons eigen personeel. Dat doet ons goed, want onze mensen maken het verschil.

De weken erna volgden vele felicitaties in allerlei vormen: persoonlijk, telefonisch, via social media, kaarten, bloemen en lekkers als gehaktballen, hapjes, taarten, krentenwegges. Kortom, een groot feest en hele eer voor het hele Kamphuis team!

De zaterdagtoppers

Elke zaterdag is een wisselende, jonge en enthousiaste groep van toppers in de weer in en om onze werkplaats. Tevens plaatsen zij de bouwhekken rondom nieuwe projecten en ondersteunen ze bij allerlei (opruim) werkzaamheden in en rondom de sloop. Met een gezonde dosis gezelligheid wordt er zo op de zaterdag ook heel wat werk verzet!

De zaterdagtoppers

Onze mensen

Martin Groothuis

Martin Groothuis

DTA'er / DLP'er

Deze DTA’er denkt verder dan hem gevraagd wordt. Hij is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en alert bij de werkzaamheden. Met zijn serieuze blik, maar gezellige houding weet hij de touwtjes in handen te houden op projecten en bij asbest gerelateerde calamiteiten.

Maikel Graven

Maikel Graven

Allround kraanmachinist

Maikel Graven is een bedreven rupskraan machinist met een specialiteit in sloopwerk, ondanks wat zijn naam (Graven) doet vermoeden. Hij staat bekend om zijn vriendelijkheid en plezierige werkhouding. Altijd kalm en gewaardeerd door zijn collega's, gedijt Maikel in het familiebedrijf waar hij met vreugde werkt. Hij zocht naar de gemoedelijkheid en collegialiteit van een familiebedrijf, en heeft dit hier gevonden.

Gerard Vrerink

Gerard Vrerink

Allround sloper

“Super-Gait”, zoals velen Gerard zullen omschrijven! Bij ons de allround vakman die je voornamelijk tegenkomt op de renovatiewerken. Een sociale aanwinst die elk team weet aan te vullen.

Koen Jogems

Koen Jogems

Allround kraanmachinist

Een sociale en gezellige kraanmachinist met ruime ervaring die zijn hoofd bij elke klus koel weet te houden. Koen is breed inzetbaar en welwillend om ook op andere fronten, zoals calamiteiten, bij te springen!

Werner Maathuis

Werner Maathuis

Voorman Omgekeerd Bouwen

Met een flinke dosis enthousiasme, nuchtere instelling en jarenlange expertise geeft Werner veel materieel een tweede leven, al vanaf het eerste uur betrokken bij Omgekeerd Bouwen. Hij is de gedreven kracht op alle fronten van de fysieke en online marktplaats!

Tim Snijders

Tim Snijders

Allround sloper

Mister positivo, dat omschrijft eigenlijk alles wel. Ondanks zijn lichte visuele beperking overziet hij alles en is hij breed inzetbaar. Bij Tim is glas altijd halfvol en weet hij met zijn SniederFM de sloop van een muzikale ondersteuning te voorzien.

Dion Wissink

Dion Wissink

Uitvoerder sloop

Dion begon ooit als zaterdaghulp en heeft zich opgewerkt tot uitvoerder in de sloop. Zijn expertise en inzet zijn onmisbaar geworden in ons team! Hij is daar op zijn plek. Dion helpt bij de voorbereidingen en zorgt ervoor dat de werken goed uitgevoerd kunnen worden. Hij stuurt, samen met Thijs Stevelink, voornamelijk buiten de sloopwerken aan en is het eerste aanspreekpunt voor de collega's op het werk zelf. Hij doet er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen goed en veilig zijn werk kan uitvoeren.

Rudolf Prins

Rudolf Prins

DTA’er

Rudolf heeft een jarenlange expertise en is veelal bij saneringsprojecten voorafgaand aan totaalsloop te vinden. Bovendien is hij flexibel inzetbaar. Een betrouwbare en bereidwillige kracht die klaarstaat wanneer je hem nodig hebt.

Henk Hesselink

Henk Hesselink

Medewerker Omgekeerd Bouwen

Met zijn sociale en collegiale aanpak verleent Henk vele hand- en spandiensten in en om de werkplaats van Omgekeerd Bouwen. Daarnaast weet hij de klanten en stagiairs te ondersteunen waar nodig! Kortom: een fijne collega in het team van Omgekeerd Bouwen!

Roland Hoek

Roland Hoek

Allround sloper

Roland laat zich niet snel van de wijs brengen. Met een lach op zijn gezicht is deze hardwerkende sloper op diverse werken te vinden. In renovatiewerken weet hij als geen ander hoe materiaal vakkundig gestript kan worden.

Rob Huls

Rob Huls

Allround machinist

Een ervaren en vakkundige kracht die al jaren met veel enthousiasme en plezier te werk gaat. Een doorgewinterde en bereidwillige kraanmachinist die zich manoeuvreert op een manier waar menigeen wat van zou kunnen leren!

Lindsay Moncherry

Lindsay Moncherry

Allround sloper

Deze dansende sloper is onze plezierige, maar zeker ook hardwerkende Caribbean in de renovatiesloop. Met een continue lach op zijn gezicht weet hij elk team te versterken.

Erwin Kamphuis

Erwin Kamphuis

Directeur

Een directeur die tussen zijn collega’s staat en ook nog eens dezelfde taal spreekt, ook is hij altijd vrolijk en in voor een grapje. Als specialist op het gebied van asbest onderhoudt hij warme contacten met opdrachtgevers en probeert hij ze te ondersteunen bij al hun vraagstukken.

Wilma Siemerink

Wilma Siemerink

Office manager; spin in het web

Wilma was het aanspreekpunt voor bezoekers binnen ons bedrijf en een vertrouwenspersoon voor haar collega’s. Ze verzorgde elke dag ons beschuitje en miste geen verjaardag, telefoontje of bijzonderheid. Ondanks dat Wilma op 10-6-2024 veel te vroeg van ons is heengegaan, blijft ze altijd een hele waardevolle rol houden voor ons allemaal.

Jeroen Assink

Jeroen Assink

Manager circulair en Omgekeerd Bouwen

Een sociale collega die meegaat met de tijd in de circulaire economie middels Omgekeerd Bouwen en tevens als projectleider bodemsanering inzetbaar is. Gezien zijn twintig jaar ervaring in de sanerings wereld is Jeroen een mooie aanvulling op ons team.

Anette Gunneman

Anette Gunneman

Financieel medewerkster

Met haar jarenlange ervaring in de financiën heeft Anette haar zaakjes wel op orde. Ze is verantwoordelijk voor verschillende administraties en weet iedereen van de juiste informatie te voorzien. Met haar precieze werkhouding en goede dosis humor draagt ze zorg voor een juiste vastlegging van de financiële gegevens.

Hetty Grashof

Hetty Grashof

Controller

Met een jarenlange ervaring als accountant, is Hetty onze spin in het financiële web. Zij weet het overzicht te behouden, iedereen van de juiste informatie én kundig advies te voorzien. Daarnaast weet ze met haar enthousiasme, maar nuchtere kijk de directie in diverse taken te ondersteunen!

Marcel Mekelenkamp

Marcel Mekelenkamp

Bedrijfsbureau / Acquisitie

Marcel is de geknipte man voor acquisitie gezien zijn jarenlange ervaring in de sloop, asbest en infra en uitgebreide connecties. Met zijn sociale houding en bulderende lach weet hij zowel de sfeer te creëren op kantoor als bij klanten.

Wout Luttikhuis

Wout Luttikhuis

Projectleider (totaal)sloop

Wout laat zich niet wat wijs maken en zeker ook niet van de wijs brengen. Deze vastberaden projectleider, met de focus op totaalsloop, is altijd eerlijk en onderneemt actie.

Niek Spit

Niek Spit

Beheerder magazijn

Deze rustige, gestructureerde chef magazijn voorziet z’n collega’s van de juiste pbm’s en neemt alle keuringen en kleine reparaties voor zowel sloop als asbest voor z’n rekening. Hij overziet de inhuur van materialen en weet op een vriendelijke manier de zaakjes op orde te houden!

Wout Waaijer

Wout Waaijer

Medewerker techniek

Een fijne en collegiale kracht die van alle markten thuis is: van mechaniek tot elektrotechniek, zelfstandig en als teamplayer inzetbaar. Met zijn frisse blik op de zaken weet hij elke klus in de werkplaats te klaren!

Yuri Dukker

Yuri Dukker

Uitvoerder sloop

Met zijn no-nonsense mentaliteit weet Yuri oplossingsgericht te denken en creëert hij een veilige werkomgeving voor en met zijn collega’s. Hij richt zich voornamelijk op grotere en complexe sloopwerken, waarbij hij een sociale en verstandige benadering hanteert. Yuri wordt vaak ingezet als aanspreekpunt en is ter plekke aanwezig om deze projecten te begeleiden, waarbij hij zijn expertise inzet om uitdagingen aan te pakken en op te lossen.

Henri Vledder

Henri Vledder

DTA’er

Deze assertieve DTA’er werkt altijd netjes en weet zowel zelfstandig als in een team te opereren. Met een jarenlange ervaring bij Kamphuis als sloper, DTA’er en inmiddels met een focus op verduurzamingsprojecten is Henri bij Kamphuis wel op zijn plek!

Wiebe Teunissen

Wiebe Teunissen

Kracht Omgekeerd Bouwen

Wiebe helpt Werner bij allerlei hand- en spandiensten op de werkplaats in Tubbergen, bij Omgekeerd Bouwen. Een medewerker in het kader van een toffe leerwerk overeenkomst, waarin wij de jeugd wat willen leren en wij op deze manier ook van hen kunnen leren!

Danny Grundel

Danny Grundel

Chef werkplaats, magazijn en inkoop

Iemand die niet voor één gat te vangen is (en zijn functieomschrijving trouwens ook niet). Van het beheren, repareren en inkopen van materieel, tot het denken in oplossingen. Deze Willie Wortel is de schakel tussen werk en uitvoering!

Thijs Stevelink

Thijs Stevelink

Uitvoerder

Deze buurman van Kamphuis is met het bedrijf meegegroeid en inmiddels uitvoerder in de sloop. Samen met Dion Wissink begeleidt hij de werkzaamheden buiten en zorgt ervoor dat de werken zo efficiënt mogelijk en veilig worden uitgevoerd. Als voorstander van de vrijdagmiddagborrel is hij tevens bereidwillig zich in te zetten bij calamiteiten.

Tom Holsink

Tom Holsink

Projectleider (renovatie)sloop

Een gedreven kracht die vanuit sociaal oogpunt de veelal renovatieprojecten in goede banen weet te leiden. Met een ruime ervaring op vele fronten - als voorman, machinist, uitvoerder - weet hij als geen ander hoe je het samen doet!

Roel Deterink

Roel Deterink

Projectleider Asbest

Vanuit de bouwwereld is deze leergierige DTA’er uitgegroeid tot een van onze projectleiders. Een echte voorloper op het gebied van de digitalisering binnen Kamphuis en iemand die de uitdaging ziet in zowel grote als kleine projecten.

Jos Alberink

Jos Alberink

Vrachtwagenchauffeur

Deze gedreven vrachtwagenchauffeur weet altijd & overal de weg en is - toepasselijk bij zijn woonplaats - ‘sehr pünktlich’. Bovendien is Jos bereidwillend en veelzijdig inzetbaar op andere machines wanneer dat nodig is.

Marcel Kamphuis

Marcel Kamphuis

Directeur

In hart en nieren een gedreven en sociale ondernemer die graag alles in goede banen leidt. Naast de serieuze zaken is Marcel altijd in voor een geintje en zit hij vol energie. De focus van Marcel ligt vooral aan de sloopzijde waarbij hij graag tussen de mensen staat en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft.

Roger Koopman

Roger Koopman

Allround Machinist

Een echte teamplayer die wordt gekenmerkt door zijn collega’s als vriend (!) van iedereen. Roger is een nauwkeurige machinist die kennis heeft van alle machines en daarmee ook breed inzetbaar is!

Jordy Nijland

Jordy Nijland

Coördinator Asbest

Deze vakkundige coördinator komt uit de praktijk en weet dan ook wat hij doet. Voor grote, complexe- of verduurzamingsprojecten draait hij zijn hand niet om. Een sociale teamplayer die het positieve weet te belichten!

Gert Warring

Gert Warring

Allround sloper

Onze zingende Hunebed-Highway sloper, die zijn harde werken al vanuit de horeca heeft meegekregen. Met een sociale insteek weet hij elke klus te klaren en staat hij midden in het team.

Dennis Huiskes

Dennis Huiskes

Allround sloper

Een allround en vakkundig handsloper die met zijn bouwachtergrond breed inzetbaar is. Een echte teamplayer die midden in het team staat, de sfeer weet te maken en zich niet van de wijs laat brengen.

Jan Hesselink

Jan Hesselink

Projectleider Asbest

Een vakman met jarenlange praktijkervaring als saneerder en DTA’er die niet meer uit ons interieur is weg te denken. Met zijn aanpakkersmentaliteit neemt hij het voortouw in de planning van de saneringsprojecten, maar is Jan ook altijd nog bereid bij te springen op een project.

René Veenstra

René Veenstra

DTA’er

Rene is een DTA’er die wel in is voor wat afwisseling. Rene weet zijn hoofd koel te houden in binnen- als buitenwerken. Met zijn nette werkhouding heeft Rene de zaakjes wel op orde!

Roy Nijland

Roy Nijland

Voorman Sloop

Roy heeft zich opgewerkt tot voorman sloop. Door zijn buitenlandse werkzaamheden (en feesten) is hij uitermate geschikt om samen met Engelstalige mensen te werken, en dat vindt hij dan ook totaal geen probleem. Werken op verre locaties is voor hem evenmin een bezwaar. Als er een feestje is, zal hij deze niet snel missen en een fles wodka met Cristal Clear mag dan ook niet ontbreken. We wachten nog op de weddenschap dat hij Marcel Kamphuis verslaat in de marathon, maar dat zal vast snel plaatsvinden.

Robert Shaw

Robert Shaw

DTA’er

Robert is een gedreven DTA’er die zich niet wat wijs laat maken. Hij is op zijn best inzetbaar bij saneringsprojecten voor de woningbouw en levert de projecten altijd netjes op!

Sjon Hogenberg

Sjon Hogenberg

DTA’er

Je zou denken dat deze gedreven DTA’er dansbenen heeft, hij is altijd actief en begeeft zich in zeven sloten tegelijk. Sjon is van het overzichtelijke werk en structuur. Bovendien veelal te vinden in de containment werken.

Karel van Beek

Karel van Beek

DAV’er

Maak kennis met Karel, een professionele en deskundige vakman die overal inzetbaar is. Zijn grove postuur weerhoudt hem er niet van om op hoogte te werken, noch om te kruipen in nauwe kruipruimtes. Met zijn vastberadenheid en expertise is Karel een waardevolle aanwinst.

Hans Kamphuis

Hans Kamphuis

Vrachtwagenchauffeur

Hans is een vrachtwagenchauffeur in hart en nieren, die je herkent aan de lach op zijn gezicht. Een welwillende kracht, die meedenkt en ook open staat voor andere werkzaamheden buiten de cabine.

Arjan Punte

Arjan Punte

Calculator

Deze calculator renovatiesloop weet goed waar hij het over heeft, mede door zijn jarenlange ervaring als voorman en calculator in de bouw. Met zijn rustige kijk en positieve instelling is het een fijne collega op ons kantoor.

Edwin Oude Kotte

Edwin Oude Kotte

DAV’er

Deze DAV’er is geen stilzitter en is bereid om zijn kwaliteiten op verschillende fronten in te zetten! Geboren en getogen in Reutum en een echte allemansvriend.

Jelke Rijpkema

Jelke Rijpkema

Toekomstig DAV'er

Jelke is naar het mooie Twente gekomen vanuit Friesland voor de liefde, en dat is ons geluk. Hij gaat bij ons de opleiding voor DAV volgen om in de toekomst het asbest-team te helpen. Duurzaamheid spreekt hem enorm aan en zo is hij dan ook bij ons terechtgekomen. Hij houdt van een informele sfeer en wil vooral plezier hebben in zijn werk. Jelke komt uit de reiswereld en heeft al menig plekje gezien. Als reisgids op de fiets was hij vooral actief in België, Frankrijk en Spanje, en hij beheerst dan ook deze talen goed.

Johan Roufs

Johan Roufs

DAV’er

Johan is een ervaren saneerder die wel van aanpakken weet. Hij ziet zijn broodtrommel pas nadat de werkzaamheden zijn afgerond. Een DAV’er die weet wat hij doet en een saneringslocatie altijd keurig achterlaat.

Wouter van den Hoven

Wouter van den Hoven

DTA’er

Een volhardende kracht die zich graag bevindt in de grotere, complexere klussen. Een DTA’er die organisatorisch de zaakjes voor elkaar heeft en het team in de uitdaging mee kan nemen!

Rudolf Elting

Rudolf Elting

DTA’er

Rudolf is onze dakhaas, gezien hij graag op grote hoogte werkt. Hij is verantwoordelijk, maar houdt van een uitdaging zowel binnen als bij het buitenwerk waar hij secuur en assertief te werk gaat.

Kevin Vermaning

Kevin Vermaning

DAV’er

Een ambitieuze DAV’er die ook het voortouw neemt als het nodig is. Met zijn lengte en welwillende houding is hij letterlijk en figuurlijk overal inzetbaar!

Frank Koekoek

Frank Koekoek

DAV’er

Een saneerder die ook graag op grote hoogte werkt. Een harde werker wiens werkdag niet stopt bij onze projecten. Een welwillende kracht die flexibel inzetbaar is.

Marlon Hanstede

Marlon Hanstede

Administratief medewerkster asbest

Deze gezellige dame is de ondersteuning van vele projectleiders op het administratieve gebied van de (asbestsanerings) projecten. Met haar positieve mindset en sociale insteek weet ze gelukkig haar ‘mannetje’ wel te staan op kantoor!

Henry Pater

Henry Pater

DAV’er

Een DAV’er met ervaring die we beter kennen als ‘de Pater’. Bij ons zowel in binnen- als buiten werken te vinden met altijd een goed humeur. Henry staat bij ons bekend om zijn correcte werkwijze!

Ricardo Ekkel

Ricardo Ekkel

Voorman Sloop & DAV'er

Ricardo is als DTA'er bij Kamphuis gekomen, maar blijkt multifunctioneel inzetbaar te zijn. Zowel in de sloop als in de asbest is hij een gewaardeerde collega. Zijn hart ligt het meest bij de sloop, maar hij is nooit te beroerd om in de asbest te helpen als het nodig is. Zijn jarenlange ervaring in de sloop maakt hem tot een uitstekende voorman. Ricardo's veelzijdigheid en toewijding zijn van onschatbare waarde voor ons team, en we zijn blij hem in ons midden te hebben.

Serge Wiggers

Serge Wiggers

DAV’er

Serge draait zijn hand nergens voor om en je kan hem zowel voor binnen- als buiten saneringen inzetten. Een welwillende vakman die de drive in het team wel weet vast te houden!

Patrick Sieben

Patrick Sieben

DAV’er

Patrick is een DAVér die zich als een vis in het water voelt in containments, maar ook voor buitenklussen loopt hij niet weg. Hij is altijd op tijd en werkt zeer nauwkeurig. Als hij zegt dat het schoon is, is het ook schoon. Kortom, een allround saneerder.

Joost Lansink

Joost Lansink

Allround kraanmachinist

De kwaliteiten van deze kraanmachinist zijn niet in één woord te vatten. Met nauwkeurige precisie en met een vakkundige blik weet Joost de sloopwerken in no-time af te ronden. Tevens goedlachs en een grote passie voor kranen!

Rick Arents

Rick Arents

Machinist Verreiker

Rick is iemand die precies weet wat hij wil en wat hij kan. Dit is belangrijk omdat hij als machinist verantwoordelijk is voor veel collega’s. Hij heeft uitgebreide ervaring op de bouw en voelt zich verantwoordelijk voor het werk dat hij uitvoert. Daarnaast is hij zich goed bewust van deze verantwoordelijkheid. Zijn ervaring in transport en logistiek heeft hij destijds opgedaan via zijn opleiding.

Willem Stadman

Willem Stadman

DAV’er

Willem is al lang niet meer weg te denken uit ons team. Met zijn jarenlange ervaring weet hij elke saneringsklus te ondersteunen, zowel als DAV’er als DTA’er. Een sociale en eerlijke kracht die individueel ook sterk is!

Patrick van Buuren

Patrick van Buuren

Voorman Sloop

Een veelzijdige kracht op de sloop die de collega’s weet te ondersteunen. Een vakkundige sloper met inmiddels een jarenlange ervaring in groot en klein, hand en machinaal werk!

Siny Kamphuis

Siny Kamphuis

Oons ma

Al ruim 50 jaar een vertrouwd gezicht binnen Kamphuis met haar verzorgende en hardwerkende mentaliteit. Van de warme maaltijd op zaterdag voor de zaterdag toppers tot het schoonhouden van ons kantoor… we zijn maar wat trots op oons ma!

Joost Weersink

Joost Weersink

Allround kraanmachinist

Van zaterdagtopper tot allround kraanmachinist in vaste dienst, een gewaardeerde collega waar iedereen graag mee samen mag werken. Met een positieve mentaliteit weet hij de werkzaamheden netjes en goed uit te voeren.

Johan Oude Wesselink

Johan Oude Wesselink

Medewerker werkplaats / metalen

Enkele dagen per week is deze vutter aanwezig op de werkplaats om alle voorkomende werkzaamheden te verzorgen! Onze plasbaas is er eentje van de klok en weet op een rustige en vakkundige wijze zijn werkzaamheden baas te maken!

Stephan Blokhuis

Stephan Blokhuis

ex DTA'er

Een zeer gewaardeerde en gedreven ex DTA'er die helaas door zijn ziekte de werkzaamheden niet meer kan uitvoeren, maar die nog geregeld bij ons op die koffie komt en daardoor nog steeds een onderdeel uitmaakt van ons team!

Dennis Heesen

Dennis Heesen

Allround sloper

Een flexibel inzetbare handsloper die zowel op de renovatiesloop als totaalsloop inzetbaar is. Met een rustige en doordachte kijk op de zaken weet hij op ieder sloopwerk correct te handelen.

Jelte Droste

Jelte Droste

Johans assistent

Middels dagbesteding helpt Jelte ons één dag in de week met allerlei voorkomende werkzaamheden en tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht.

Gerard Velthuis

Gerard Velthuis

Vrachtwagenchauffeur

Beter bekend als Gait. Een hardwerkende vrachtwagenchauffeur die naast de doordeweekse dagen ook op zaterdag inzetbaar is. Een topper die flexibel en altijd inzetbaar is en aan een half woord genoeg heeft!

Tim Blanken

Tim Blanken

DTA’er

Tim, een ervaren professional die het liefst uitdagende klussen aanpakt. Hij heeft een uitgebreide expertise in asbestwerkzaamheden, waar hij al mee bezig is sinds het ontstaan ervan. Hoewel Tim zijn vakmanschap graag inzet, geeft hij de voorkeur aan werkzaamheden op de grond en vermijdt hij liever hoogtewerk.

Lotte Finke

Lotte Finke

Project- en Procescoördinator

Lotte, onze ambitieuze trainee, is nu een beginnend projectleider in sloopwerkzaamheden, waarbij ze ondersteunt bij de calculaties en planning. Daarnaast begeleidt ze met haar expertise ook andere processen en projecten binnen het bedrijf.

Folkert Schepers

Folkert Schepers

Allround Sloper

Folkert is een gezellige medewerker die met zijn verleden als timmerman ook inzetbaar is bij omgekeerd bouwen. Hij is al bij menig mooi project betrokken geweest waar van materialen uit de sloop fantastische nieuwe objecten worden gemaakt. Folkert is nergens te beroerd voor en past uitstekend in ons team. Zijn veelzijdigheid en inzet maken hem tot een waardevolle kracht binnen ons bedrijf.

Tinus Pit

Tinus Pit

DTA’er

Tinus is een ervaren vakman met jarenlange expertise. Waar rook is, is geen vuur, maar Tinus met een sigaret. Hoewel hij op leeftijd is en liever niet op hoogte werkt, streeft hij altijd naar kwaliteit in zijn werk. Hij is vooral bedreven in renovatiewerk en weet mensen op hun gemak te stellen met zijn deskundigheid.

Thijs Huistede

Thijs Huistede

Voorman sloop

Deze allround sloper in opleiding weet zijn hoofd koel te houden en is veelal te vinden op de renovatiesloop. Hij is nog niet zo lang bij ons op de werkvloer te vinden, maar weet met zijn hardwerkende mentaliteit elke klus te klaren.

Hubert Boerrigter

Hubert Boerrigter

Medewerker Omgekeerd Bouwen

Hubert is een ondernemend type die onderdeel is van het Omgekeerd Bouwen team. Met een passie voor duurzaamheid is hij het aanspreekpunt voor klanten die geïnteresseerd zijn in grootschalige afzet van te recyclen producten of nieuwe grondstoffen. Daarnaast ondersteunt hij ook de gesprekken over circulair slopen en de methode van Omgekeerd Bouwen.

Rosan Drentje

Rosan Drentje

Administratief medewerker

Rosan weet vanuit haar ervaring in de horeca wat aanpakken is. Dat komt goed van pas bij ons op kantoor, want zij beperkt zich niet tot de financiële administratie, maar dompelt zich onder in een breed pakket van administratieve werkzaamheden.

Martin Kotte

Martin Kotte

Voorman sloop

Deze aanpakker is terug van weggeweest en inmiddels weer een van de kartrekkers in de sloop. Met Martin in het team is er altijd wat te lachen en wordt er geen uitdaging uit de weg gegaan.

Wout Slaghekke

Wout Slaghekke

Kraanmachinist

Wout, een trotse kraanmachinist in hart en nieren die weer terug is bij Kamphuis. Zo fanatiek als hij op zondag op het voetbalveld iedereen omver maait, zo rustig is deze jongen op de kraan. Koffie lust hij niet, maar door zijn sociale en hardwerkende instelling past hij, ook zonder koffie (of thee), goed binnen het team collega’s van Kamphuis.

Armando Nijkamp

Armando Nijkamp

Allround Sloper

Armando is een bescheiden collega die even moet wennen aan zijn omgeving, maar als hij zich eenmaal op zijn gemak voelt, dan komt hij echt los. We zijn erg blij met zijn hulp en hopen dat hij zich thuis voelt tussen ons. Geheime zender muziek stroomt door zijn aderen en er zal bij hem op de bouw niet veel Engelstalige muziek te horen zijn. Zijn unieke smaak en rustige karakter voegen een bijzondere sfeer toe aan ons team, en we waarderen zijn inzet enorm.

Gerrit Mollink

Gerrit Mollink

Allround sloper

“Ze noemen hem ook wel Opa”, Bij ons zul je deze allround vakman voornamelijk tegenkomen op de renovatiewerken. Met zijn vakkennis en inzet weet hij op elke klus zijn steentje bij te dragen.

Ron Westerik

Ron Westerik

Machinist verreiker

Met liefde voor grote machines en zijn verreiker als trouwe vriend, zul je Ron niet snel vergeten. Vakkundig gaat hij aan het werk, geen detail ontglipt zijn oog, Veiligheid is zijn hoogste prioriteit, Meestal begroet hij je met een knipoog en een glimlach.

Niels Roelofs

Niels Roelofs

DAV’er

Ontmoet Niels, een serieuze en harde werker die zijn werk netjes uitvoert. Hij is vastberaden om alles te doen wat nodig is om succesvol te zijn. Met zijn toewijding en doorzettingsvermogen is Niels een betrouwbare kracht in het team.

Frans van Rooden

Frans van Rooden

DAV’er

Maak kennis met Frans, een veelzijdige vakman die graag alles aanpakt, behalve werken op grote hoogte. Hij is een voorbeeldige saneerder en een echte teamplayer. Met zijn brede vaardigheden en positieve instelling is Frans een waardevolle aanwinst voor elk project.

Merwin Grundel

Merwin Grundel

Medewerker Omgekeerd Bouwen

Maak kennis met Merwin. Hij is een fervent voorstander van hergebruik en gelooft niet in het zomaar weggooien van spullen. Merwin heeft een scherp oog voor het inschatten van de waarde van artikelen en deelt graag zijn mening over verschillende onderwerpen.

1 van 2