Verkoop materialen

Onze online en fysieke marktplaats

De vrijgekomen materialen van onze projecten geven wij graag een tweede leven. Op onze fysieke en online marktplaats bieden wij deze materialen dan ook te koop aan. Voor de handige doe-het-zelver of voor de invulling van een grootschalig bouwproject: wij hebben het juiste, afwisselende aanbod.

Marktplaats

Om zoveel mogelijk vrijgekomen materiaal een tweede leven te bieden, hebben wij zowel een online als een fysieke marktplaats. Dit doen we op grote en kleine schaal, zowel aan zakelijke als particuliere klanten. Onze producten zijn verkrijgbaar variƫrend van een (vrijwel) nieuwstaat tot opknappertje, in enkele stuks of bulk. Kortom, voor elk wat wils.

Om de uitstoot van een sloop zo beperkt mogelijk te houden, wordt materiaal - in overleg - ook aangeboden vanuit de slooplocatie. Dit zullen we altijd helder communiceren!

Bekijk onze online marktplaats via onderstaande knop!


Open Marktplaats

Tweedehands bouwmarkt

Aan de Galvanistraat 4 in Tubbergen is onze fysieke bouwmarkt gevestigd. Hier kunnen wij materiaal verder demonteren, opknappen en droog opslaan. Een artikel gevonden op onze marktplaats? Wij bieden graag de mogelijkheid om het product te bezichtigen en op te halen. Liever persoonlijk contact of vragen? De mannen van Omgekeerd Bouwen helpen je graag verder op de bouwmarkt. Een belletje van te voren stellen we erg op prijs!

Bel met Omgekeerd Bouwen

Inspiratie

Van sloopmaterialen kan je vaak nog hele toffe dingen maken. Hieronder vind je een een aantal voorbeelden van producten die we hebben gecreƫerd uit materialen van onze projecten.

1 van 2

Contact

Voor meer informatie over de materialen, neem contact op met Werner Maathuis (06 5199 2073).

Bel Werner
Contact

De Omgekeerd Bouwen werkwijze

Met behulp van een zorgvuldige inventarisatie, werkbare planning, actief sturen in hergebruik en verkoop van materiaal kan uitstoot in een sloop tot een minimum worden beperkt. Geen berg met afval, maar een bron van nieuwe grondstoffen. Lees meer over onze werkwijze via onderstaande button.

Onze werkwijze