Renovatiesloop Rechtbank Zwolle

De rechtbank Zwolle-Lelystad en de Rijksgebouwendienst realiseren de renovatie en nieuwbouw van het justitiegebouw in Zwolle. Hiermee worden de drie over Zwolle verspreidde locaties van justitie samengevoegd en gecentraliseerd gehuisvest in het hoofdgebouw aan de Luttenbergerstraat.

De eerste fase van het project bestaat uit het realiseren van de nieuwbouw, welke recentelijk is afgerond. In de tweede fase zal het oude gerechtsgebouw in een nieuw jasje worden gestoken.

In opdracht van de bouwcombinatie Dura Vermeer – Trebbe voert Kamphuis de sloopwerkzaamheden uit als onderdeel van het renovatieplan. Ze bestaan uit het volledig strippen van het bouwwerk en de sanering van de aanwezige asbesthoudende materialen. Nadien zal door de bouwcombinatie o.a. de nieuwe klimaatbeheersing en technische installaties worden aangelegd en zal de nieuwe gebouwindeling worden gerealiseerd. Voor een impressie van de nieuwe rechtbank klikt u op onderstaande link.

Bekijk rechtbank!
1 van 3

Meer referenties

Bekijk alle referenties

Referenties

Onze werkwijze

Bij Kamphuis slopen we al circulair sinds 1953. Dat wil zeggen: vanuit verstandig oogpunt voor wat hergebruikt kan worden en in nauwe samenwerking met erkende verwerkers. Lees meer over sloopwerken via onderstaande knop

Sloopwerken

Contact

Voor meer informatie omtrent sloopwerken, contact ons!

Contact