Volg ons op Twitter

Ons sloopbedrijf

Specialistisch sloopbedrijf
: Kamphuis heeft de juiste combinatie van mens en materieel


Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerardus Johannes Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Een sterk familiebedrijf met betrokken mensen die trots zijn op elkaar en op hun werk. Een goede onderlinge band en heldere communicatie met de opdrachtgever staat aan de basis van al onze dienstverlening op het gebied van sloop en asbest. Wij geloven dat alles op te ruimen is als je meedenkt en nergens voor wegloopt.

Medewerkers

 • Tom Holsink - Werkvoorbereider / projectleider en kwaliteitsmedewerker Sloop

  Tom Holsink

  Werkvoorbereider / projectleider en kwaliteitsmedewerker Sloop  Werkvoorbereider en kwaliteitsmedewerker op sloopgebied. Draagt zorg op het gebied van sloopwerken voor het opstellen van werkplannen, de werkvoorbereiding maar ook de projectleideing en de administratieve afronding van projecten.

 • Yuri Dukker - Uitvoerder sloop

  Yuri Dukker

  Uitvoerder sloop  Uitvoerder op het gebied van sloopwerken. Tevens is hij inzetbaar als DAV-er bij asbestwerkzaamheden en bovendien in staat vrijwel alle machines te bedienen.

 • Marc Blokhuis - Bedrijfsleider

  Marc Blokhuis

  Bedrijfsleider  Bedrijfsleider van Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering en van Omgekeerd Bouwen. Marc is een betrokken persoon met veel ervaring in de grotere sloop- en asbestprojecten. Daarnaast is hij hét aanspreekpunt voor alle vragen over bodemsaneringen. De rechterhand van de directie.

 • Jos Alberink - Vrachtwagenchauffeur

  Jos Alberink

  Vrachtwagenchauffeur  Vrachtwagenchauffeur in hart en nieren. De cabine is zijn tweede thuis en de weg is de route in zijn leven. Een tomtom is aan hem niet besteed. Hij komt ook zonder wel op plaats van bestemming.

 • Gerard Velthuis - Vrachtwagenchauffeur

  Gerard Velthuis

  Vrachtwagenchauffeur  Vrachtwagenchauffeur pur sang. Flexibel en altijd inzetbaar, zelfs bij nacht en ontij. Een half woord en deze vrachtwagenchauffeur weet waar het om gaat én waar het daadwerkelijk om draait.

 • Hans Kamphuis - Vrachtwagenchauffeur

  Hans Kamphuis

  Vrachtwagenchauffeur  Vrachtwagenchauffeur waarbij de naam Kamphuis het bloed sneller doet stromen. Deze ruwe bolster met blanke pit gaat voor de zaak. De dag dat er geen beroep op hem kan worden gedaan, moet nog komen.

 • Roel Deterink - DTA-er

  Roel Deterink

  DTA-er  Jonge DTA-er met inmiddels weer een aantal jaren ervaring in de asbestsanering. Hij is de juiste man voor complexe asbestwerken.

 • Chris van Dijk - Sloper

  Chris van Dijk

  Sloper  Sloper met jarenlange ervaring. Er bestaat geen project waar hij geen uitdaging in ziet. Veelal zelfstandig opererend redt hij zich in nagenoeg elke situatie.

 • Jan Gerritsen - Sloper

  Jan Gerritsen

  Sloper  Deze senior sloper maakt men niets meer wijs. Met één oog weet hij wat er van hem verwacht wordt en daar handelt hij ook naar. Er is geen project dat niet tot in de puntjes door hem wordt opgeleverd.

 • Stephan Blokhuis - DTA-er

  Stephan Blokhuis

  DTA-er  DTA-er van het eerste uur met jarenlange ervaring in de asbestsanering. Hij is de juiste man voor complexe asbestwerken en projectvoorbereiding.

 • Martin Groothuis - DTA-er/DLP-er

  Martin Groothuis

  DTA-er/DLP-er  Alles op het gebied van asbest- en bodemsaneringen is hem eigen. Zowel boven- als onder de grond. De regel- en wetgeving kent hij tot in detail. Perfectionist in praktijk en theorie. Elke nieuwe regel pluist hij uit.
  Daarnaast is Martin onze SC-520 gecertificeerde mentor zodat wij onze eigen DAV'ers kan opleiden. 

 • Robert Shaw - DTA-er

  Robert Shaw

  DTA-er  DTA-er met jarenlange ervaring in de asbestsanering. Hij is de juiste man voor complexe asbestwerken.

 • Henri Vledder - Sloper / res. DTA-er

  Henri Vledder

  Sloper / res. DTA-er  Sloper met veel ervaring. Er bestaat geen project waar hij geen uitdaging in ziet. Veelal zelfstandig opererend redt hij zich in nagenoeg elke situatie. Daarnaast is Henri reserve DTA-er, aangezien Henri jarenlange ervaring heeft in de asbestsanering. 

 • Rudolf Prins - DTA-er

  Rudolf Prins

  DTA-er  DTA-er van het eerste uur met jarenlange ervaring in de asbestsanering. Hij is de juiste man voor allerlei asbestsaneringen zowel binnen als buiten.

 • René Snijders - Voorman sloop

  René Snijders

  Voorman sloop  Deze voorman sloop heeft zich in korte tijd ontwikkeld als een vakman. Dat is te danken aan zijn verantwoordelijkheidsgevoel. Tevens is hij inzetbaar als DAV-er bij asbestwerk­zaamheden.

 • Danny Grundel - Hoofd technische dienst

  Danny Grundel

  Hoofd technische dienst  Onderhoud van machines, materieelbeheer en het organiseren van plannen om het bedrijf optimaal en veilig te laten functioneren. Bovendien zijn alle technische problemen voor hem een uitdaging van aanpak.

 • Niek Spit - Magazijn beheerder

  Niek Spit

  Magazijn beheerder  Verantwoordelijk voor het magazijn zowel qua in- en uitgifte van gereedschappen als ook het kleinere materieel. Hij beheert de voorraad van het gereedschap, zorgt voor reparaties, koopt verbruiksmaterialen in en zorgt voor keuringen van elektrische gereedschap. 

 • Frans Scheffer - Kraanmachinist

  Frans Scheffer

  Kraanmachinist  Doorgewinterde kraanmachinist met zeer veel ervaring in de sloop. Hij manoeuvreert met de grijpers waarvan menigeen wat zou kunnen leren. Doordacht en met veiligheid als uitgaanspunt.

 • Roger Koopman - Voorman sloop

  Roger Koopman

  Voorman sloop  Multifunctionele voorman op het gebied van sloopwerken, vrachtwagenchauffeur, kraanmachinist en tevens ook als operator van de puinbreker inzetbaar. Kortom: een veelzijdig, vakkundig persoon die bij elk denkbaar project ingezet kan worden.

 • Marcel Kamphuis - Directeur / eigenaar

  Marcel Kamphuis

  Directeur / eigenaar  Directeur / eigenaar van het bedrijf en met name gespecialiseerd op het gebied van sloopwerken.

 • Erwin Kamphuis - Directeur / eigenaar

  Erwin Kamphuis

  Directeur / eigenaar  Directeur / eigenaar van het bedrijf en met name gespecialiseerd op het gebied van asbestsaneringen.

 • Hayco Postel - Kraanmachinist

  Hayco Postel

  Kraanmachinist  Doorgewinterde kraanmachinist met zeer veel ervaring in de sloop, bij bodem­saneringen en tevens ook als asbestsaneerder inzetbaar. Hij manoeuvreert met de grijpers waarvan menigeen wat zou kunnen leren. Doordacht en met veiligheid als uitgaanspunt.

 • Wilma Siemerink - Secretaresse

  Wilma Siemerink

  Secretaresse  Tel /rec., secretaresse, projectondersteuning kortom “de spin in het web”.

 • Koen Jogems - Kraanmachinist

  Koen Jogems

  Kraanmachinist  Doorgewinterde kraanmachinist met zeer veel ervaring in de sloop, bij bodem­saneringen en tevens ook als asbestsaneerder inzetbaar. Hij manoeuvreert met de grijpers waarvan menigeen wat zou kunnen leren. Doordacht en met veiligheid als uitgaanspunt.

 • Wout Luttikhuis - Werkvoorbereider / Projectleider

  Wout Luttikhuis

  Werkvoorbereider / Projectleider  Werkvoorbereider en méér. Draagt zorg op het gebied van sloopwerken voor het opstellen van werkplannen, de werkvoorbereiding maar ook de projectleideing en de administratieve afronding van projecten.

 • Jordy Nijland - DTA'er

  Jordy Nijland

  DTA'er  Deze Benjamin saneerder binnen het bedrijf heeft zich in korte tijd ontwikkeld als een ervaren DTA-er. De ingewikkelde wetgeving is hem volledig eigen. Dat is te danken aan zijn doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel.

 • Matthijs Kolman - Financieel administrateur / controller

  Matthijs Kolman

  Financieel administrateur / controller  Matthijs is verantwoordelijk voor de financiele administratie, beheert de bedrijfsverzekeringen en alle overige administratieve / financiële zaken.

 • Marcel Mekelenkamp - Acquisiteur

  Marcel Mekelenkamp

  Acquisiteur  Met jarenlange ervaring op sloop, asbest en infra gebied en een goed gevoel voor de markt is Marcel de geknipte man voor de acquisitie binnen Kamphuis. Tevens wordt hij bij behoefte ingezet als kennisbaak en kostenspecialist bij de grotere sloopwerken.

 • Wout Slaghekke - Sloper

  Wout Slaghekke

  Sloper  Deze Benjamin sloper binnen het bedrijf heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een gewaardeerde sloper en wordt klaargestoomd tot machinist op de minikraan en bobcat.

 • Werner Maathuis - Specialist Omgekeerd Bouwen

  Werner Maathuis

  Specialist Omgekeerd Bouwen  Werner is onze specialist op het gebied van Omgekeerd Bouwen. Hij zorgt ervoor dat vrijkomende materialen uit de sloop op een sociale wijze zoveel mogelijk een 2e leven krijgen.

 • Dion Wissink - Sloper

  Dion Wissink

  Sloper  Deze sloper heeft zich in korte tijd ontwikkeld als een vakman. Dat is te danken aan zijn verantwoordelijkheidsgevoel.

 • Sander Lammerink - Sloper

  Sander Lammerink

  Sloper  Deze sloper heeft zich in korte tijd ontwikkeld als een vakman. Dat is te danken aan zijn verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast assisteert Sander regelmatig bij de werkplaats bij allerhande klussen.

 • Patrick Van Buuren - Operator puinbreker / kraanmachinist

  Patrick Van Buuren

  Operator puinbreker / kraanmachinist  Operator van onze puinbreker en kraanmachinist. Kortom: een veelzijdig, vakkundig persoon die bij diverse projecten inzetbaar is.

 • Rob Huls - Kraanmachinist

  Rob Huls

  Kraanmachinist  Doorgewinterde kraanmachinist met zeer veel ervaring in de sloop en in het grondwerk. Hij manoeuvreert zijn kraan op een manier waar menigeen wat zou kunnen leren. Doordacht en met veiligheid als uitgaanspunt.

 • Siny Kamphuis - OONS MA

  Siny Kamphuis

  OONS MA  Siny zorgt ervoor dat ons kantoor er altijd spik en span bij ligt. Daarnaast zorgt Siny zaterdags voor een heerlijke warme maaltijd voor de zaterdagtoppers.

Offerte aanvragen

Vraag kostenloos en vrijblijvend een offerte aan bij Kamphuis

Offerte aanvragen

Calamiteiten

Brand, instortingsgevaar of andere calamiteit? Neem contact met ons op en Kamphuis ruimt het snel en veilig voor u op.

Contactgegevens

Certificering

Kamphuis beschikt over alle certificaten, benodigd voor het snel en veilig slopen, verwijderen en afvoeren.

Bekijk certificaten