De nieuwe 25 tons Volvo EC250E

9 maart 2021
Actueel overzicht

Hij is er...

De nieuwe 25 tons Volvo EC250E! Keurig afgeleverd door SMT Netherlands uit Emmeloord. Om veilig, effectief en efficiënt te kunnen werken is goed materieel belangrijk, natuurlijk ook bij Kamphuis! Maar hoe doen we tot zo’n aankoop?

Joost Lansink was aan dit keer aan de beurt voor een nieuwe sloopmachine. Voor ons was het dan ook een logische stap om Joost mee te nemen in de keuze...Wat vinden de jongens belangrijk? Wat is noodzakelijk? Waar kunnen we echt niet zonder én wat zijn de nieuwste functies? Willen we een high-tech machine of “gewoon” degelijk en goed...Dat weten bij ons de jongens op de werkvloer het beste.


De keuze:
Een automatische sproei-installatie om stof tegen te gaan, een slooprek over de cabine ter bescherming van de machinist, een Steelwrist snelwisselsysteem om snel en veilig uitrustingsstukken te kunnen wisselen. En nog veel meer aanpassingen voor optimaal veilig gebruik in de sloop. Daarnaast kunnen we met een op maat gemaakte nieuwe bakken set van Verachtert Nederland B.V. behoorlijk wat werk verplaatsen! Wie betaalt, bepaalt bij ons dus niet. Zo’n keuze maken we gezamenlijk. Alleen bepalen gaat misschien sneller, maar alleen samen komen we uiteindelijk verder! Gaaf toch?

1 van 4